Hypnoterapi og hypnose

Vi kan nu tilbyde hypnoterapi og hypnose hos Vojens Fysioterapi & Træning.

Vi tilbyder nu hypnoterapi som behandling på klinikken. Hypnose er meget velegnet til mange af livets små og store udfordringer, der gør hverdagen uhensigtsmæssig for dig. I hypnoterapiens verden plejer vi at sige, at vi kan hjælpe de fleste med det meste.

Vi bærer alle på hver vores oplevelse af verden skabt af livets hændelser – og ikke mindst vores egne tanker, følelser og overbevisninger omkring det. Når overbevisninger bliver uhensigtsmæssige, kan både vores fysiske og mentale udfordringer føles større… eller vi kan komme til at spænde ben for vores egen trivsel, glæde og ønsker i livet.

Med hypnoterapi skabes et fortroligt rum baseret på et positivt samarbejde mellem dig og hypnoterapeuten. Konsultationen starter typisk med en coachende forsamtale, derefter hypnosesession og afslutningsvis en posthypnotisk samtale. Emnet for sessionen bestemmer du.

Hypnose er en meget afslappet og indadvendt fokuseret tilstand, svarende til området mellem at være vågen og at sove. Du vil stadig kunne høre lyde fra verden omkring dig, men det vil glide i baggrunden og fokus vil rettes mod hypnoterapeutens stemme og din egen indre verden.

At være i hypnose er en tilstand hvor alt er roligt og afslappet med en dejlig og behagelig følelse.

Hypnoterapeuten vil guide dig hele vejen ind i dit underbevidste sind, hvor modtageligheden er øget og bevidstheden udvidet. I denne optimale tilstand kan vi skabe en genvej til dine ønsker og ikke mindst uudnyttede ressourcer, der gør dig i stand til bedre at løse dine udfordringer og nå dine mål.

Selvom hypnose ikke er et quickfix oplever de fleste alligevel hurtig lindring og at udfordringer efterfølgende enten forsvinder eller bliver lettere at håndtere. Nogle gange er forandringen sket allerede inden du træder ud af døren, andre gange vil det ske over tid og/eller over flere sessioner, afhængig af emnets omfang.

For at opnå hypnotisk tilstand skal du selv ønske og ikke mindst ville det. Jo mere du vil det desto bedre resultat. I hypnosen vil du altid have din egen frie vilje og kritiske sans, derfor kan du heller ikke hypnotiseres eller udsættes for noget mod din vilje. Dette forklarer også hvorfor mennesker oplever hypnose forskelligt.

I vores klinik har hypnoterapi hjulpet klienter med emner så som angst, stress, adfærdsændring og selvværdsproblemer. Vi kan også tilbyde smertehåndtering, vægttabs- og rygestops-forløb.

Hypnoterapien udføres af Helle Hejdemann-Eilsø, som tidligere har været fysioterapeut hos os i klinikken. Helle har en CHIP-certificeret uddannelse i hypnoterapi og hypnose fra Hypnoseuddannelsen og er medlem af National Guilt of Hypnotists (NGH) i Danmark og USA. Derudover har hun også en efteruddannelse i hypnoterapi for selvværdsproblemer samt kursus i ”Under Bevidst Terapi”. Helle benytter sig bl.a. af regressionterapi, partsterapi og følelsesmodulation, men mestrer alle former for hypnoterapi.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde, kan du kontakte klinikken alle hverdage i åbningstiden. Herefter vil du få en aftale med Helle, som ringer dig op, når det passer dig.