Shockwave behandling mod impotens

Hos Klinik for Fysioterapi og Træning behandler vi erektil dysfunktion eller impotens ved hjælp af shockwave behandling. Impotens er ofte forbundet med megen tabu, men rammer ca. 50% af mænd over 40 år i større eller mindre grad. Vi ønsker derfor, at hjælpe dig tilbage til et normalt sexliv. Behandlingen udføres grundigt og diskret og problemet kan normalt afhjælpes gennem 6-12 behandlinger.

Hvad er shockwave behandling?

Shockwave er en behandlingsmetode, der sender lydbølger med høj frekvens ind mod penis. Disse lydbølger trænger gennem huden og ind i vævet, hvor de øger blodcirkulationen samt stimulerer dannelsen af nye blodkar i og omkring penis. Med en forbedret blodcirkulation har Shockwave terapi en positiv effekt på evnen til at opnå og opretholde en erektion. Behandlingen er en naturlig og hurtig behandlingsform, der kan give dig potensen tilbage. Når du benytter shockwave terapi undgår du medicinsk indtag, ligesom behandlingen er helt uden bivirkninger.

Hvorfor vælge shockwave behandling?

Du skal vælge shockwave behandling, hvis du har oplevet problemer med erektion flere gange over en periode på ca. 3 måneder. Impotens kan behandles på mange forskellige måder, men shockwave terapi er en metode, hvor du undgår bivirkninger, store smerter og indtag af medicin. Behandlingen er hurtig og effektiv og forbedrer patienters sexliv ved cirka 75% af behandlingerne.  

Årsagen til potensproblemer kan være:

  • Din evne til seksuel aktivitet er helt eller delvist stoppet grundet manglende seksuel aktivitet over længere tid
  • Forkalkning i blodkarrene i og omkring penis, der skal føre blod dertil
  • At du efter en operation har mistet følelsen i penis
  • At du på grund af diabetes eller anden sygdom har mistet blodtilførsel til penis. Visse sygdomme mindsker følelsen omkring penis, som gør det svært at opnå og opretholde en rejsning
  • Livsstil. Rygning, overvægt, alkohol og mgl. motion

Shockwave behandling er rigtig god ved impotens, da den kan få gang i dit sexliv igen efter blot 6 behandlinger. Du skal dog undgå shockwave behandling, hvis du har  hjerteproblemer eller har været opereret for prostata eller har haft en anden form for kræft indenfor de sidste 5 år.

 

Hvordan foregår behandling med shockwave?

Når du ankommer til første behandling, startes der med en opstartssamtale. Samtalen varer ca. 30 minutter og skal afklare din situation. Samtalen er nødvendig for at sikre, at behandling med shockwave er den rigtige for dig. 

Hvis du og behandleren bliver enige i, at shockwave behandling er den rigtige for dig, påbegyndes første behandling.

Behandlingen foregår med et shockwave apparat. Apparatet bliver brugt 4 steder på penis og to steder på mellemkødet for at øge blodcirkulationen og formindske forkalkninger i og omkring penis. 

Som nævnt tidligere er behandlingen uden bivirkninger, men der kan forekomme minimal smerte under behandlingen. Behandlingen foregår i et lukket rum i fuld diskretion. Hver behandling tager ca. 20 minutter at udføre.

Et behandlingsforløb består som regel af 6-12 behandlinger alt efter, hvad der vurderes at være behov for. Undersøgelser viser, at der efter blot 6 behandlinger kan mærkes forbedringer i sexlivet.

Efter endt behandling kan du forlade klinikken uden smerter eller gener.

Virker shockwave behandling?

Shockwave behandling virker. Ifølge en undersøgelse foretaget på Regionshospitalet Viborg oplevede 11 ud af 15 mænd i alderen 42-67 år en positiv effekt efter blot 5 behandlinger. Dertil skal siges, at alle mænd, inden behandlingen med shockwave, havde brug for potensmedicin for at kunne gennemføre samleje. De 11 ud af 15 er nu fri for indtag af medicin for at opnå og opretholde en erektion.

Et helt igennem fantastisk forløb

Min største udfordring var egentlig at tage mig sammen til at få taget kontakt, Hvilket jeg blot gjorde med en e-mail! samme aften fik jeg svar og fik aftalt tid til konsultation, fuldstændig smertefrit og diskret. 
Efterfølgende samtale samt behandling ved Dorthe. Hun er super cool og meget professionel, efter 2 min. er alle parader nede og vi snakker om løst og fast under behandlingen. Hun er meget fleksibel og nem at lave aftal med morgen eller eftermiddag, hun mødt endda ind på en feriedag. 
Selve behandlingen har på mig været yderst effektiv, jeg har ikke fortrudt og kommer helt sikkert igen hvis det skulle blive aktuelt. 
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Dorthe. 
Jesper

Et helt igennem fantastisk forløb

Jesper

Hvad koster shockwave behandling?

Din shockwave behandling skal som nævnt udføres ca. 6-12 gange. Til første behandling vil der afsættes 30 minutter til en samtale, hvorefter du vil blive behandlet. Opstartssamtalen koster 750 kr. og pr. behandling efterfølgende vil det koste 1.000 kr. Alternativt kan du købe en pakke med 6 behandlinger, hvor opstartssamtalen er inkluderet til i alt 5.000 kr., og du sparer dermed 1750 kr. Behandlingen foregår udenfor sygesikringen, så der kan desværre ikke opnås tilskud hertil.

Hvis du vil kontaktes diskret eller booke tid, kan du sende en mail til: mail@fys-vojens.dk Skriv gerne om du vil ringes op, eller om kontakten skal være skriftlig.